Sponsoring

S.v. Juliana ’32 is een vereniging waar plezier en sportieve prestaties samen komen. Om dit te kunnen bereiken staat de kernwaarde ‘Samen’ hoog in het vaandel. Samen met onze leden, vrijwilligers en kader. Maar ook samen met de wijk, buurt en maatschappij.

Sportpark Groot Driene is de thuisbasis van onze vereniging. Hier vinden onze trainingen, wedstrijden en andere evenementen plaats waar veel spelers, vrijwilligers en andere geïnteresseerden samenkomen. Dit biedt mogelijkheden voor uw bedrijf om uw merk onder de aandacht te brengen. Dit kan op diverse manieren. In ons clubhuis, langs onze velden, op onze tenues of via een wedstrijdbal. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast dat wij uw bedrijf extra exposure kunnen geven zijn de inkomsten vanuit sponsoring een belangrijke bron voor onze club. Met de inkomsten uit sponsoring maken wij het mogelijk voor onze leden om tegen een reëel bedrag te kunnen voetballen. En hebben wij als club de mogelijkheid om te blijven investeren om voor iedereen een fijne voetbalomgeving te kunnen realiseren.

Heeft u daarom interesse om onze club te steunen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan even contact op met Stijn Kistemaker, Teamcoördinator Team Sponsoring via sponsoring@svjuliana32.nl.

Klik hier voor informatie over de Club van 100