Club van 100

Naast sponsoring van bedrijven en instanties beschikt onze club ook over een Club van 100. Een club waarbij leden, vrijwilligers en anderen die onze club een warm hart toedragen jaarlijks geld doneren aan de club om een gezamenlijk doel te realiseren.

Als lid van de club van 100 heb je het recht om mede te bepalen waar het door jou gedoneerde geld aan wordt uitgegeven. Op een gezamenlijke bijeenkomst aan het begin van het jaar wordt bepaald waar het geld voor komend seizoen aan wordt uitgegeven. Afgelopen seizoenen is er met het geld vanuit de Club van 100 onder ander nieuw meubilair aangeschaft voor inde kantine, de geluidinstallatie langs de velden vernieuwd en afgelopen seizoen is de fantastische terrasoverkapping geplaatst met het geld vanuit de Club van 100.

Als lid van de Club van 100 betaal je jaarlijks een bedrag van 50,-. Hiervoor krijg je inspraak in het bepalen waar het geld aan uitgegeven wordt, komt jouw naam op een bordje in ons clubhuis en ben je eenmaal per seizoen uitgenodigd voor een gezellige avond op de club.

Aanmelden voor de Club van 100 kan via onderstaand formulier. Wil je meer informatie? Neem dan even contact op met Martin Poelman of Eric Jan van Erven via clubvan100@svjuliana32.nl

Aanmeldingsformulier Club van 100