5 september 2023

Stem op Juliana ’32 bij de Rabo Club Support actie.

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om de clubs sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Door op onze vereniging te stemmen help je ons om onze doelen te behalen. Dit jaar willen we het opgehaalde geld leggen bij de verbouwing van de toiletten. Als klant van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Hoe kan ik stemmen op Juliana ’32? 
Door in te loggen in de Rabobank-app of website en via ‘Over ons’ en door vervolgens op ‘Stem nu’ te klikken  (of gebruik de volgende link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport ). Je kunt ons vinden onder de naam van ‘Juliana ’32’.
Stemmen kan van 4 t/m 26 september.

Oproep aan alle onze leden
In deze dure tijden waarin ook voor de verenigingen de kosten oplopen is alle steun meer dan welkom. Als Juliana ’32  willen we ons clubhuis opknappen. Een bijdrage van Rabo Club Support zou hierin kunnen helpen.

Als  je je stemt uitbrengt dien je 3 clubs te selecteren. Als je toch aan het stemmen bent? Geef dan ook een van jouw stemmen aan onze buren: tennisvereniging TC Groot Driene. Zo maken we het hele sportpark Groot Driene een stukje mooier!!

Daarom zou het geweldig zijn als jij, jouw familie, buren, vrienden en iedereen die je kent stemt op Juliana ’32 de Rabo Clubsupport. .
Kijk hier voor meer informatie op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport voor de voorwaarden.

Namens onze club alvast bedankt voor je steun!