21 november 2021

Stijn Kistemaker stopt na dit seizoen als hoofdtrainer bij Juliana 1

Onze hoofdtrainer, Stijn Kistemaker, stopt na dit seizoen als hoofdtrainer van Juliana 1. Dit besluit is in de afgelopen weken genomen. In goed overleg met Stijn, spelers en technische staf van Juliana 1 is besloten om na dit seizoen niet samen verder te gaan. 

Stijn kwam in 2018 bij Juliana als hoofdtrainer, toen hij het stokje overnam van Marcel Degenaar. Bij zijn komst werd de technische staf gevormd, op verzoek van Stijn met mensen van de club. Samen met zijn technische staf, wist hij met diverse spelersgroepen het maximaal haalbare te halen.  In het seizoen 2019-2020, dat helaas werd stilgelegd door corona, eindigde het eerste elftal onder leiding van Stijn op een 4e plaats. Niet alleen langs het veld was Stijn een toegevoegde waarde voor onze club. Hij liet zien een echte clubman te zijn en heeft op verschillende manieren onze club verder geholpen. Een hoofdtrainer die perfect aansluit bij waar wij als club voor staan: samen, plezier, betrokkenheid met de focus op het sportief maximaal haalbare. Daar zijn we Stijn heel dankbaar voor. Daarom gaan we zorgen voor een mooie afsluiter als hoofdtrainer van onze club dit seizoen.

Als club zullen we starten met het zoeken naar een geschikte opvolger voor Stijn als hoofdcoach. Ben jij of ken jij iemand die bij onze club zou passen als hoofdcoach? Neem dan even contact op met Gerben Prins, teamcoördinator Team Voetbal via voetbal@svjuliana32.nl