Teamgegevens laden...

TIC-training

Door middel van de techniektraining willen wij alle spelers nog meer de kans geven zich zelf te ontwikkelen. Met oefenvormen die elke week weer de spelers uitdagen om zich te ontwikkelen binnen looptraining, coördinatietraining, inzichttraining & techniektraining. Omdat het anders een gigantische term word zullen we het verder aanduiden als TIC-training.

 

De TIC-trainingen zullen starten op donderdag 13 september en worden gegeven en georganiseerd door Sven Padberg. Met een achtergrond als docent Lichamelijke Opvoeding in het middelbare onderwijs, Trainer/coach II van de KNVB en ervaringen bijvoorbeeld bij de FC Twente Jeugd Opleiding zal hij de spelers aan de hand nemen in dit leerproces.

Voor de TIC-trainingen geldt dat net als bij andere trainingen scheendekkers verplicht zijn, we op de aangegeven tijden zullen starten en extra oefenen op een pleintje bij huis natuurlijk wordt aangemoedigd!

De TIC-trainingen zullen gedurende de donderdag training plaats vinden. De Jo8/Jo10 begint om 18:00 onder begeleiding van eigen trainer en Sven Padberg. De Jo11 en Jo13 starten om 18:35 met de TIC-training, maar zijn dan al even aan het trainen onderbegeleiding van de eigen trainer.

Leiding

Sven Padberg
TIC-Trainer
Sven Padberg

Trainingen

Jo9-1 & Jo10-1
Donderdag
18:00  - 18:35
Jo11-1 & Jo13-1
Donderdag
18:35  - 19:10