Toernooien Juliana’32

Ons Team Toernooien is het hele jaar bezig met het organiseren van verschillende toernooien. Een prachtige aangelegenheid om de verbondenheid tussen de teams van zowel binnen als buiten Juliana’32 te vergroten. De kernwoorden plezier, gezelligheid en gezamenlijk staan centraal voor Team Toernooien, die een tiental keer per jaar bij elkaar komt om de organisaties van de toernooien rond te krijgen.

Albert Dikschei Jeugdtoernooi

Albert Dikschei Jeugdtoernooi

Voor wie? Jeugdteams in de leeftijdscategorie JO7 t/m JO13, spelend vanaf de derde klasse en Passend Voetbal.
Wanneer? Medio juni, na afloop van de competitie.
Helaas is de editie 2020 afgelast vanwege het corona-virus.

Elk jaar na afloop van de competities in juni organiseren wij een groot jeugdtoernooi. Ruim veertig teams spelen jaarlijks in verschillende leeftijdscategorieën om de prijzen. Maar omdat plezier bij dit toernooi voorop staat ontvangt elke speler na afloop een herinnering. Het toernooi wordt speciaal georganiseerd voor teams vanaf de derde klasse. Plezier en sportiviteit gaan hierbij hand in hand.

Naast teams uit de leeftijdscategorieën JO9, JO11 en JO13 vindt er ook een toernooi plaats voor de mini’s (JO7) en het Passend Voetbal. Een relatief nieuw begrip binnen de voetbalwereld. Vanwege een achtergrond bij de jongens en meisjes met bijvoorbeeld ADHD, PDD-NOS of autisme, wordt er bij dit toernooi extra nadruk gelegd op structuur en duidelijkheid.

Historie
Het jeugdtoernooi droeg in 2018 voor het eerste de naam van Albert Dikschei. Lid van verdienste en later zelfs erelid van Juliana’32. Albert was vanaf 1952 lid en heeft zich dag in dag uit hard gemaakt voor jeugdspelers van Juliana. Een zeer betrokken vrijwilliger en clubman in hart en nieren. Helaas deden gezondheidsredenen hem doen besluiten een aantal jaar geleden een stapje terug te doen. En niet lang na afloop van het jeugdtoernooi in 2018 is Albert helaas overleden. Zijn naam zal echter onlosmakelijk verbonden blijven bij het jeugdtoernooi, dat naar hem is vernoemd.

 

Bal op ‘t Dak toernooi

Bal op ‘t Dak toernooi

Voor wie? Lagere seniorenelftallen.
Wanneer? Medio juni, na afloop van de competitie.
Helaas is de editie 2020 afgelast vanwege het corona-virus.

In 2014 heeft de eerste editie plaatsgevonden van het Bal op ’t Dak-toernooi. Een lager elftallentoernooi, waarbij plezier en gezelligheid de basis vormen.

Traditioneel wordt het toernooi geopend met een bal op het dak van de kantine, waarna het toernooigeweld losbarst. In verschillende poules wordt er gestreden om de prijzen, maar de randzaken zijn net zo belangrijk (zo niet belangrijker). Er een prachtige verloting, aan de inwendige mens wordt gedacht en tijdens de speciale muziekmomenten tijdens de wedstrijden kunnen extra prijzen worden verdiend.

 

Intern 7 tegen 7 toernooi

Intern 7 tegen 7 toernooi

Voor wie? Alle leden en niet-leden, waarbij in elk team minimaal één Juliana-lid aanwezig moet zijn
Wanneer? Na afloop van de competitie, op donderdagavond.

Op een van de laatste trainingsavonden van het voetbalseizoen komen alle seniorenteams nog eenmaal samen om het jaar af te sluiten met een zeven tegen zeven voetbaltoernooi. Elk team is welkom, zolang er maar een speler lid is van Juliana’32.

In korte wedstrijden wordt er gespeeld om de eer, het belangrijkste doel van dit toernooi is om nog eenmaal voor het einde van het seizoen met elkaar het jaar af te sluiten. Aan een hapje en drankje wordt gedacht!

 

Oliebollen zaalvoetbaltoernooi

Oliebollen zaalvoetbaltoernooi

Voor wie? Seniorenteams van Juliana’32
Wanneer? Tussen kerst en oud en nieuw

Tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt er door alle teams van Juliana’32 de warmte van de zaal opgezocht tijdens het Oliebollen zaalvoetbaltoernooi. In Sporthal Veldwijk staat in de middag de verschillende jeugdteams tegenover elkaar, waarna het in de avond tijd is voor de senioren. Vrijwilligers bakken gedurende de hele dag oliebollen, die tijdens het toernooi worden uitgedeeld. De winnaar(s) van het toernooi gaan er vandoor met de felbegeerde oliebollenschaal.

Eerstvolgende editie: volgt

Jan Meulenkamp-toernooi

Jan Meulenkamp-toernooi

Voor wie? Seniorenteams van S.v. Juliana’32.
Wanneer? De eerste (of tweede) zaterdag na de jaarwisseling.

Traditioneel wordt de eerste (of tweede) zaterdag na de jaarwisseling het snerttoernooi gehouden bij Juliana’32. Een onderling toernooi, waarbij alle seniorenelftallen aanwezig zijn om het nieuwe jaar goed te starten. Een van de hoogtepunten is de deelname van Oud Juliana (Old Stars) Een bont gezelschap van oud eerste elftalspelers komt samen om oude tijden te doen herleven. Na afloop is er voor iedereen snert en wordt er gezamenlijk geproost op het nieuwe jaar

Historie
Het toernooi, dat voorheen de naam snerttoernooi droeg, is vernoemd naar de grondlegger, Jan Meulenkamp. Jarenlang leider van het befaamde tiende elftal en al meer dan vijftig jaar lid van de tricolores.

Eerstvolgende editie: volgt.

Arie's aftraptoernooi

Arie's aftraptoernooi

Voor wie? Zaterdag 1e elftallen uit Hengelo (e.o.)
Wanneer? Laatste weekend voor aanvang van de bekercompetitie.

Voor aanvang van het seizoen organiseert S.v. Juliana ’32 Arie’s* Aftraptoernooi.
Een toernooi voor alle eerste elftallen uit Hengelo en omgeving om het seizoen goed te beginnen. Verspreid over 2 dagen wordt er gespeeld op Sportpark Groot Driene.
De donderdagavond staat in het teken van de voorronde wedstrijden en op zaterdag  zullen de finales worden gespeeld.

Eerst volgende editie: volgt

Contact

Contact

Wil je meer weten over de toernooien die S.v. Juliana ’32 organiseert? Korine Grobbe is als voorzitter het eerste aanspreekpunt van Team Toernooien. Het team kan bereikt worden via toernooien@svjuliana32.nl