Toernooien Juliana’32

Ons Team Toernooien is het hele jaar bezig met het organiseren van verschillende toernooien. Een prachtige aangelegenheid om de verbondenheid tussen de teams van zowel binnen als buiten Juliana’32 te vergroten. De kernwoorden plezier, gezelligheid en gezamenlijk staan centraal voor Team Toernooien, die een tiental keer per jaar bij elkaar komt om de organisaties van de toernooien rond te krijgen.

Arie's aftraptoernooi (Hengelose kampioenschappen)

Arie's aftraptoernooi (Hengelose kampioenschappen)

Voor wie?  1e elftallen uit Hengelo
Wanneer? 22 & 24 augustus 2024

Voor aanvang van het seizoen organiseert S.v. Juliana ’32 Arie’s* Aftraptoernooi.

Dit jaar zal het reeds bekende AAT weer als Hengelose kampioenschappen voor 1e elftallen worden georganiseerd. Met alle Hengelose 1e elftallen.

www.svjuliana32.nl/aftraptoernooi

7x7 Zomeravondtoernooien

7x7 Zomeravondtoernooien

Voor wie? Iedereen
Wanneer? Zomer 2024: 12 juli, 26 juli & 16 augustus

Op drie vrijdagavond in de maanden juli en augustus organiseren wij drie 7 tegen 7-toernooitjes voor iedereen! De avonden zijn op zich staande toernooitjes.  Er wordt gezellig een balletje getrapt en daarna nagepraat onder het genot van een drankje en een schaaltje bruin fruit! Dé ideale zomeravond. Iedereen kan zich aanmelden in teams. Voor 1 of voor meerdere avonden.   Iedere editie is er een avond winnaar, maar het draait natuurlijk om het (voetbal) plezier.

Geef je snel op via: https://svjuliana32.nl/zomeravond

 

 

Oliebollen zaalvoetbaltoernooi

Oliebollen zaalvoetbaltoernooi

Voor wie? Seniorenteams van Juliana’32
Wanneer? Tussen kerst en oud en nieuw

Tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt er door alle teams van Juliana’32 de warmte van de zaal opgezocht tijdens het Oliebollen zaalvoetbaltoernooi. In Sporthal Veldwijk staat in de middag de verschillende jeugdteams tegenover elkaar, waarna het in de avond tijd is voor de senioren. Vrijwilligers bakken gedurende de hele dag oliebollen, die tijdens het toernooi worden uitgedeeld. De winnaar(s) van het toernooi gaan er vandoor met de felbegeerde oliebollenschaal.

Eerstvolgende editie: volgt

Jan Meulenkamp-toernooi

Jan Meulenkamp-toernooi

Voor wie? Seniorenteams van S.v. Juliana’32.
Wanneer? De eerste (of tweede) zaterdag na de jaarwisseling.

Traditioneel wordt de eerste (of tweede) zaterdag na de jaarwisseling het snerttoernooi gehouden bij Juliana’32. Een onderling toernooi, waarbij alle seniorenelftallen aanwezig zijn om het nieuwe jaar goed te starten. Een van de hoogtepunten is de deelname van Oud Juliana (Old Stars) Een bont gezelschap van oud eerste elftalspelers komt samen om oude tijden te doen herleven. Na afloop is er voor iedereen snert en wordt er gezamenlijk geproost op het nieuwe jaar

Historie
Het toernooi, dat voorheen de naam snerttoernooi droeg, is vernoemd naar de grondlegger, wijlen Jan Meulenkamp. Jarenlang leider van het befaamde tiende elftal en was meer dan vijftig jaar lid van de tricolores.

Eerstvolgende editie: 4 januari 2025

Winteravondtoernooi

Winteravondtoernooi

Voor wie? Iedereen
Wanneer? 17 januari 2025

Op deze winterse vrijdagavond in januari organiseren wij een 7×7 toernooi voor iedereen!  Er wordt gezellig een balletje getrapt en daarna op gewarmd en nagepraat onder het genot van een drankje en een schaaltje bruin fruit! Dé ideale winterse avond. Iedereen kan zich aanmelden in teams.

Geef je snel op via: https://svjuliana32.nl/winteravond

 

 

Bal op ‘t Dak toernooi

Bal op ‘t Dak toernooi

Voor wie? Lagere seniorenelftallen.
Wanneer? 25 juni 2022

In 2014 heeft de eerste editie plaatsgevonden van het Bal op ’t Dak-toernooi. Een lager elftallentoernooi, waarbij plezier en gezelligheid de basis vormen.

Traditioneel wordt het toernooi geopend met een bal op het dak van de kantine, waarna het toernooigeweld losbarst. In verschillende poules wordt er gestreden om de prijzen, maar de randzaken zijn net zo belangrijk (zo niet belangrijker). Er een prachtige verloting, aan de inwendige mens wordt gedacht en tijdens de speciale muziekmomenten tijdens de wedstrijden kunnen extra prijzen worden verdiend.

 

Albert Dikschei Jeugdtoernooi

Albert Dikschei Jeugdtoernooi

Voor wie? Jeugdteams in de leeftijdscategorie JO7 t/m JO13, spelend vanaf de derde klasse.
Wanneer? Medio juni, na afloop van de competitie.

Elk jaar na afloop van de competities in juni organiseren wij een groot jeugdtoernooi. Ruim veertig teams spelen jaarlijks in verschillende leeftijdscategorieën om de prijzen. Maar omdat plezier bij dit toernooi voorop staat ontvangt elke speler na afloop een herinnering. Het toernooi wordt speciaal georganiseerd voor teams vanaf de derde klasse. Plezier en sportiviteit gaan hierbij hand in hand.

Historie
Het jeugdtoernooi droeg in 2018 voor het eerste de naam van Albert Dikschei. Lid van verdienste en later zelfs erelid van Juliana’32. Albert was vanaf 1952 lid en heeft zich dag in dag uit hard gemaakt voor jeugdspelers van Juliana. Een zeer betrokken vrijwilliger en clubman in hart en nieren. Helaas deden gezondheidsredenen hem doen besluiten een aantal jaar geleden een stapje terug te doen. En niet lang na afloop van het jeugdtoernooi in 2018 is Albert helaas overleden. Zijn naam zal echter onlosmakelijk verbonden blijven bij het jeugdtoernooi, dat naar hem is vernoemd.

 

Contact

Contact

Wil je meer weten over de toernooien die S.v. Juliana ’32 organiseert? Korine Grobbe is als voorzitter het eerste aanspreekpunt van Team Toernooien. Het team kan bereikt worden via toernooien@svjuliana32.nl