27 februari 2021

Trainen volgens de nieuwe corona maatregelen

Afgelopen dinsdag was er weer een persconferentie waarin versoepelingen werden aangekondigd. Trainen mag weer in teamverband voor iedereen tot 27 jaar.
Als S.v. Juliana ’32 gaan wij uiteraard mee in deze richtlijn en zijn we blij dat we weer een stapje kunnen zetten richting het hervatten van het voetballen. Ook al is het nog meer klein stapje.  We snappen ook dat dit een splitsing meebrengt voor teams die zowel spelers/speelsters hebben van jonger en ouder dan 27 jaar.

Op dit moment zijn we samen met de elftalleiders aan het kijken hoe we het een en ander kunnen organiseren om zo veel mogelijk leden de mogelijkheid te geven om weer te kunnen bewegen. Hierover zullen jullie via de leiders meer horen.

Wil je zelf iets initiëren, binnen de richtlijnen van het RIVM, en hiervoor onze velden gebruiken? Neem dan even contact op met Team Corona Preventie. Dit kan via corona@svjuliana32.nl of direct via Oscar, Rinske of Rita.

De actuele informatie waaronder het protocol en het trainingsschema zijn te vinden via de speciaal ingerichte Corona-pagina.