S.v. Juliana ’32 U-12 international tournament

Woensdag 25 oktober wordt het S.v. Juliana ’32 international tournament gespeeld op Sportpark Groot Driene in Hengelo. Op deze dag speelt internationaal toptalent van Jongens onder 12 van clubs als FC Groningen, Sparta Rotterdam, Vitesse, Feyenoord, KV Mechelen, Schalke ’04, Hamburg SV en enkele teams van de Prestige Football Academy dit toernooi. Het toernooi is een samenwerking tussen S.v. Juliana ’32  en Prestige Football Academy (PFA).

Prestige Football Academy is een dienstverlener uit Almelo op het gebied van voetbal.  Een onderdeel hiervan is de academy waar jeugdspelers naar een hoger niveau worden getild, beïnvloed op betaald voetbal niveau. Maar daarnaast zijn ze een organisator van diverse internationale jeugdtoernooien, waarvan het S.v. Juliana ’32 U12-Tournament een mooi voorbeeld is.
Deze toernooien worden gehouden bij amateurclubs die het mooi vinden om een dergelijk toernooi te organiseren. Ditmaal is gekozen voor S.v. Juliana ’32 uit Hengelo.

Het S.v. Juliana ’32 U-12 tournament wordt op woensdag 25 oktober gespeeld op Sportpark Groot Driene, Zwavertsweg 108 in Hengelo. Bezoekers kunnen parkeren aan de “Sportlaan Driene 8”.
Om 11.00uur wordt er afgetrapt voor de eerste poulewedstrijden. Alle teams spelen wedstrijden van 18 minuten op een half veld in teams van 8 personen. De finale wordt gespeeld om 16.30uur. Toegang is voor kinderen gratis, volwassen betalen €3,-.

 

Blijf op de hoogte van de laatste informatie via ons Afbeeldingsresultaat voor facebook icon-evenement

 

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Afbeeldingsresultaat voor allianz                                           

 

 

 

Download hier de poster van het toernooi.

Download hier de route beschrijving naar de bezoekers parkeerplaatsen.

Download hier de plattegrond van het sportpark Groot-Driene.

Download hier het toernooischema.