8 mei 2017

Vacature: jeugdvoetbaltrainer JO15-1

Vacature jeugdvoetbaltrainer s.v. Juliana’32 JO15-1 seizoen 2017/2018

Ben jij de sociaal sterke jeugdvoetbaltrainer die wij zoeken?

Functie

Tot de taken van de voetbaltrainer behoort onder meer het geven van uitdagende trainingen, tweemaal per week, en begeleiden/coachen tijdens wedstrijden van het JO15-1 elftal, contact onderhouden met spelers, ouders en ander kader van de vereniging als mede het zijn van voorbeeldfunctie in de breedste zin des woords.

Profiel

U beschikt over voldoende ervaring op pedagogisch en voetbaltechnisch vlak voor de junioren-jeugdleeftijdsgroep. Een JVT of TCIII trainersdiploma is geen must.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie, waarin jij als trainer veel ruimte voor eigen initiatief bezit. Daarnaast is er een financiële vergoeding voor de trainer en is er de mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte cursussen cq. trainingen.

Vereniging

S.v. Juliana’32 is van oorsprong een christelijke vereniging. Daarvan is het voornaamste kenmerk momenteel dat alle teams binnen de vereniging op zaterdag actief zijn. Binnen Hengelo is s.v. Juliana’32 de enige echte zaterdag vereniging en dit zorgt voor een hechte band tussen leden en vrijwilligers. Door deze binding is s.v. Juliana’32 een club voor iedereen mits er maar geleefd word volgens de waarden en normen die wij als vereniging belangrijk vinden.

Procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de vereniging. Dit gesprek wordt gevoerd door een delegatie van de jeugd en technische afdeling van s.v. Juliana’32. Het tweede gesprek richt zich in meer detail op de kandidaat en de openstaande vacature. Dit gesprek wordt uitgevoerd door de jeugdcommissie met afgevaardigde van de betrokken leeftijdscategorie. Eventueel kan er na aanleiding van één van beide gesprekken gevraagt worden om
een aanvullend moment wat vorm gegeven kan worden als gesprek of bijvoorbeeld een proeftraining.

Om te solliciteren kan onderstaand contactformulier ingevuld worden, of stuur een e-mail met beknopte CV naar van_dalen_oscar@hotmail.com.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Oscar van Dalen, 06-47390080.