3 januari 2020

Vader en zoon Vaanholt jubilarissen bij S.v. Juliana ’32.

Bij S.v. Juliana ’32 werd het jaar traditioneel afgetrapt met een Nieuwjaarsborrel. Tijdens deze borrel werd teruggekeken op het afgelopen jaar en vooruit naar het nieuwe jaar 2020. Daarnaast worden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet. Voor Frans en Tim Vaanholt een bijzondere avond. Vader en zoon werden gehuldigd voor hun 25 en 50 jaar lidmaatschap bij de club.

“Een mooi moment om samen het speldje in ontvangst te mogen nemen” aldus Tim Vaanholt, 25 jaar lid bij S.v. Juliana ’32 en nog altijd actief spelend in het tweede elftal. Hij werd lid in februari 1994, exact 25 jaar na zijn vader Frans Vaanholt. Ook Frans heeft veel gedaan voor de club. Van spelend lid tot bestuurslid, waarbij hij voorzitter van de jeugd was. Zowel vader als zoon zijn nog iedere zaterdag bij S.v. Juliana ’32 te vinden. Tim speelt dan vaak een wedstrijd bij Juliana 2 en Frans staat als trouwe supporter aan het veld. Beide mogen daarna graag een biertje drinken in de kantine.

Naast deze twee bijzondere jubilarissen werden er nog vijf leden in het zonnetje gezet. Martijn Snijders en Frenk Spenkelink voor ook 25 jaar lidmaatschap en Harry Ter Braak, Gerard Eenink en Arie Hanegraaf jr. voor 40 jaar lidmaatschap bij S.v. Juliana ’32. Na de huldigingen bleef het nog lang gezellig in de kantine.

 

Bekijk hier de foto’s van alle jubilarissen.