17 augustus 2017

Veranderingen KNVB ook merkbaar bij Hengelose Jeugdkampioenschappen

 

Voordat het nieuwe voetbalseizoen 2017/2018 losbarst is S.v. Juliana ’32 de gastvereniging voor de Hengelose Jeugdkampioenschappen. Deze worden gehouden van maandag 18 september tot donderdag 21 september. Omdat er in dit nieuwe voetbalseizoen wijzigingen in wedstrijdvormen en een flexibele winterstop worden doorgevoerd, moest het toernooi ook iets worden aangepast.

Eerder werden de Hengelose Jeugdkampioenschappen gespeeld in het voorjaar. Maar door een langere doorloop van de competitie is besloten om het toernooi te verplaatsen naar september, één week voor de competitiestart. Ook wordt er, als voorbereiding op het nieuwe seizoen, gespeeld in de nieuwe wedstrijdvormen. Dit betekent dat de JO9 op een kwart veld gaat spelen in de vorm 6 tegen 6. Voor de andere teams verandert er dit jaar nog niets.

Het toernooi zal worden geleid door clubscheidsrechters. Door het grote aantal wedstrijden, is de organisatie op zoek naar scheidsrechters die de leiding willen nemen over de wedstrijden in één of meerdere delen van het toernooi. 

De organisatie is momenteel druk bezig met de speelschema’s, programmaboekjes en de verdere organisatie van de Hengelose Jeugdkampioenschappen. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte op de webpagina die speciaal voor de kampioenschappen is gelanceerd. Als er nog verdere vragen zijn, of u zich wil aanmelden als vrijwilliger, kunt u contact opnemen met Gerben Grobbe van de toernooicommissie (06-53504464 / gjgrobbe@gmail.com).

https://svjuliana32.nl/hengelose-kampioenschappen/