Lidmaatschap

Het verenigingsjaar loopt voor ons van 1 juli tot en met 30 juni. Lidmaatschap bij onze vereniging kan alleen per seizoen. Een aan- of afmelding moet dus voor 1 juni van het lopende jaar worden doorgegeven aan onze ledenadministratie. Afmeldingen kunnen ook eerder worden doorgegeven, maar de contributie word voor het hele seizoen betaald. Indien het lidmaatschap niet word opgezegd, word het automatisch voor een seizoen verlengd.

Bij overschrijvingen van een andere vereniging naar S.v. Juliana ’32 moet dit voor 15 juni bij ons bekend zijn. Heb je in de afgelopen 3 seizoenen niet gevoetbald? Dan kan je gedurende het hele seizoen inschrijven bij ons. Ook voor niet-spelende leden geld dat je je gedurende het hele seizoen kan aanmelden.

 

Voor vragen, aanmelden of afmelden kun je mailen naar ledenadministratie@svjuliana32.nl. Aanmelden kan ook via onderstaand aanmeldingsformulier.

Jeugdsportfonds
We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan komen voetballen. Gelukkig wordt dit voor jeugdleden mogelijk gemaakt door het Jeugdsportfonds. Klik hier voor meer informatie over het Jeugdsportfonds.

Jeugdleden mogen vrijblijvend 3 keer meetrainen. Voor meer informatie over meetrainen kun je contact opnemen met Team Jeugd via jeugd@svjuliana32.nl.

Bij aanmelding en lidmaatschap zijn onze Gedragsregels en Aannamebeleid van toepassing.

Contributie

Jeugd

Mini's
€4,65
Leeftijd 7 t/m 12 jaar
€19,00
Leeftijd 13 t/m 16 jaar
€21,25
Leeftijd 17 t/m 18 jaar
€22,75

Senioren

Senioren
€29,50
Team 35+
€16,50
Team 45+
€16,50
Dames 25+
€16,50

Niet-spelende leden

Jonger dan 65 jaar
€12,75
65 jaar en ouder
€11,50
Vrijwilligersbijdrage
€2,50

Aanmeldingsformulier

Via dit formulier kun je je eenvoudig aanmelden als lid van S.v. Juliana ’32. Wil je het formulier liever op papier invullen? Download dan het aanmeldformulier en machtiging voor automatische incasso. Het uitgeprinte en ingevulde formulier kan ingeleverd worden in onze kantine.

  Persoonlijke gegevens

  Legitimatieplicht

  Voor leden van 16 jaar of ouder geldt er volgens de reglementen van de KNVB een legitimatieplicht. Upload daarom een goede kleurenkopie van uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

  Foto spelerspas

  Alle spelende leden van 11 jaar en ouder dienen te beschikken over een spelerspas. Upload daarom een recente pasfoto.

  Website

  Contributie

  Overschrijving

  Tussentijdse overschrijving in een lopend clubjaar is niet altijd mogelijk. Bij tussentijdse overschrijving van pupillen dient een verklaring "speelgerechtigheid pupillen" van de huidige vereniging te worden ingeleverd.

  Akkoord

  Handtekening: hieronder tekenen a.u.b. *

  Bij ondertekening en verzending van dit formulier wordt akkoord gegaan met ons privacy statement.