22 mei 2017

Verslag & Foto’s || Zeer geslaagd jeugdtoernooi 2017

Extra link met beschikbare foto’s, door Nadia Amro

Onder prachtige weersomstandigheden vond afgelopen weekend het jaarlijkse jeugdtoernooi van Juliana’32 plaats. Bijna veertig teams gingen met elkaar de strijd aan om de felbegeerde bekers.

Om 10:00 uur speelden de mini’s van Berghuizen, BWO en Juliana’32 een onderling toernooi, waarbij het plezier van de jongens en meisjes van de gezichten was af te lezen. Ook ouders genoten zichtbaar van het enthousiasme van jonge voetballertjes. Voor veel kinderen was dit hun eerste toernooi en als waardering voor hun inzet werden ze allemaal beloond met een medaille en beker.

Ook was er speciale aandacht voor het passend voetbal: jongens en meisjes van 5 t/m 13 jaar met autisme, of die door hun persoonskenmerken/gedrag extra aandacht en begeleiding nodig hebben. Teams uit Haaksbergen, Enschede, Almelo en Hengelo gingen op een sportieve manier met elkaar de strijd aan. Enschede werd uiteindelijk winnaar, maar ook hier kreeg elk team en alle deelnemers een aandenken in de vorm van een beker en medaille.

Op het kunstgras en trainingsveld speelden de teams onder 9 jaar hun eigen toernooi. Ploegen uit de derde, vierde en vijfde klasse werden op niveau ingedeeld waardoor er in elke poule een spannende strijd plaatsvond. BWO JO9-3 bleek uiteindelijk de sterkste, door Wilhelminaschool JO9-4 in de finale te verslaan. Enter Vooruit JO9-3 werd derde en Juliana JO9-2 legde beslag op de vierde stek, maar elk team werd beloond met een medaille.

’s Middags was het tijd voor de JO11-jeugd. Ook zij werden op niveau ingedeeld. Een forse regenbui dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar de jonge talenten lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan. De toeschouwers zagen mooie wedstrijden en prachtige doelpunten. Winnaar werd Wilhelminaschool JO11-2. Zij wisten in de finale Bon Boys JO11-9 te verslaan, waardoor de Hengeloërs als kampioen konden worden gehuldigd. BWO JO11-5 werd uiteindelijk derde, net voor Juliana JO11-2.

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde dag. Juliana’32 wil alle teams en vrijwilligers danken voor de sportieve deelname aan ons toernooi! Natuurlijk willen wij jullie bij deze alvast uitnodigen voor het toernooi van volgend jaar, zeker de winnaars willen wij uitdagen om hun titel te verdedigen!

Bekijk de foto’s van het JO11 toernooi

Download de foto’s van het JO11 toernooi (Wetransfer.com download beschikbaar tot 28 mei)

 

Bekijk de foto’s van het JO9 toernooi

Download de foto’s van het JO9 toernooi (Wetransfer.com download beschikbaar tot 27 mei)

 

Bekijk de foto’s van het JO7 toernooi

Download de foto’s van het JO7 toernooi (Wetransfer.com download beschikbaar tot 27 mei)

 

Bekijk de foto’s van het Passend Voetbaltoernooi

Download de foto’s van het Passend Voetbaltoernooi (Wetransfer.com download beschikbaar tot 27 mei)