23 mei 2021

Nationale Voetbaldag bij S.v. Juliana ’32 op zaterdag 12 juni

Zaterdag 12 juni organiseert de KNVB dé Nationale Voetbaldag. Een dag die is ontstaan vanuit het EK2020. Om aandacht te geven aan de waarde van verenigingen als plek van ontmoeting en bron van verbinding. Leden delen namelijk veel meer dan een goeie pot voetbal. Na een pittig (corona)jaar staan op deze nationale voetbaldag voetbalverenigingen schouder aan schouder. Ook S.v. Juliana ’32 doet mee aan deze dag en organiseert leuke (voetbal)activiteiten op deze dag voor iedereen uit de buurt. Leden én niet-leden én coronaproof.

Wat gaan we doen?
Bij de Nationale Voetbaldag draait het natuurlijk om voetbal. Maar ook al ben je geen sterspeler of heb je nog nooit tegen een bal getrapt, je bent van harte welkom op Sportpark Groot Driene.
Er zijn allerlei leuke activiteiten te doen. Er wordt een 4×4 -toernooitje gespeeld, je kunt penalties schieten op een goal met allerlei gaten, er is een voetbaldartbord en een springkussen.
Ook zal er voor iedereen tussen het sporten door een hapje en een drankje zijn.

Wanneer vind het plaats?
De nationale voetbaldag is op zaterdag 12 juni. Bij S.v. Juliana ’32 wordt deze dag gevierd van 12.00-16.00uur. Om 13.00uur begint het 4×4-toernooi. Wil je hier aan deelnemen? Zorg dan dat je er op tijd bent. Alle andere activiteiten zijn de hele dag beschikbaar.

Voor wie is deze dag?
Tijdens deze voetbaldag willen we alle jeugd de mogelijkheid bieden om kennis te maken met voetbal en een gezellige middag te hebben. Iedereen tot 15 jaar is van harte welkom. Gezien alle corona-maatregelen op dit moment is het moeilijk te zeggen of ouders ook mee mogen komen. Op dit moment mogen we helaas geen publiek (waar ouders ook onder vallen) ontvangen op het sportpark. Maar we houden alle maatregelen heel goed in de gaten en zullen zodra er meer bekend is dit communiceren. 

Aanmelden is niet nodig. Ons sportpark is geopend van 12.00-16.00uur voor iedereen die het leuk vind om kennis te maken met voetbal.