22 mei 2023

Voetballers gezocht!

We kijken al weer volop vooruit naar volgend seizoen. De teams worden op dit moment gevormd. Daarbij ontdekte we dat er een aantal teams zijn die nog wel wat extra spelers kunnen gebruiken. Dus lijkt het jou leuk om wekelijks te voetballen? Of ongeveer eens per maand in de 7×7-competitie? Meld je dan aan bij een van de volgende teams:

  • Juliana 5

    Een gezellig team van jongens tussen de leeftijd van 17 en 23 die het leuk vinden om wekelijks een balletje te trappen. Maar ook houden van een gezellige derde helft! Het team traint op donderdag en speelt de wedstrijden op zaterdag.
  • Juliana 45+2

    Bij dit team ligt de gemiddelde leeftijd iets hoger, zoals de naam al zegt: 45+. Een gezellig team met mannen die in de vrijdagavondcompetitie 7×7 speelt. Er wordt op maandagavond getraind.

Lijkt het jou leuk om in een van deze teams te spelen? Of zoek je toch iets anders, maar lijkt het je wel leuk om bij ons te komen spelen? Neem dan even contact op met Oscar van Dalen, coördinator lagere elftallen via lagere-elftallen@svjuliana32.nl.