7 november 2020

Vrijdagavond 18 december: Online VoetbalQuiz.

Eind december organiseren wij ieder jaar een VoetbalQuiz in onze kantine op de laatste trainings-/kantineavond van het jaar. We verwachten dat het helaas niet mogelijk is om het dit jaar in ons clubhuis te organiseren. Daarom gaan we voor een online editie. Op vrijdagavond 18 december starten we om 20.00uur. In 5 rondes testen we jouw voetbalkennis en kun jij je, samen met jouw team, kronen tot de voetbalkenner van 2020. We gaan er samen, op afstand een gezellige avond van maken. Er zal muzikale ondersteuning zijn van DJ Steffmeister.

Deelnemen is heel makkelijk én gratis!
Je kunt je gratis aanmelden in teams van maximaal 3 personen via onderstaande button.
In het formulier vul je jouw gegevens in. Na aanmelding ontvang je een mail met daarin een bevestiging. In de week voor vrijdag de 18e ontvang je nog een mail met daarin de laatste informatie en de link naar de online quiz.

Bij een voetbalquiz horen natuurlijk bier&bites! 
Ook aan de inwendige mens hebben we gedacht. Want wat is een gezellige quizavond zonder bier&bites?
Bij je aanmelding heb je de mogelijkheid om een bierpakketje te bestellen met wat lekkers erbij! De kosten van een pakketje zijn €10,- en hiermee steun je onze club. Dit pakketje bezorgen we voor vrijdagavond 18 december bij jou thuis (in de regio Hengelo). Zodat jij op en top voorbereid bent voor een leuke avond quizzen!