6 oktober 2017

Vrijwilligers gezocht voor internationaal jeugdtoernooi

Ons sportpark stroomt op woensdag 25 oktober vol met toptalenten. Op onze velden wordt een internationaal jeugdtoernooi gespeeld voor de JO-12 van topclubs als FC Groningen, Sparta Rotterdam, Viteses, Feyenoord, Schalke ’04 en Hamburg SV. Dus wie weet, loopt op deze dag de nieuwe Huntelaar, Beckenbauer of Van der Vaart rond op ons sportpark. De organisatie van dit evenement is een samenwerking tussen Juliana en Prestige Football Academy (PFA).

Omdat het om een internationaal toernooi gaat zijn we voor de toptalenten vanuit Hamburg op zoek naar 10 gastgezinnen. Per gezin willen we graag twee jongens onderbrengen. Zij zullen maandagavond 23 oktober aankomen en woensdagochtend weer vertrekken. Maandagavond vind de overdracht van de jongens plaats in ons clubhuis. Vervolgens zullen ze met jullie mee naar huis gaan voor een maaltijd en de overnachting. Op dinsdagochtend kunnen de jongens al weer vroeg op het sportpark worden gebracht. Ze gaan deze dag trainen en spelen een oefenwedstrijd bij NEC in Nijmegen. ’s Avonds worden de jongens weer teruggebracht en is er geregeld dat deze jongens met alle gastouders naar de bekerwedstrijd FC Twente – Eindhoven kunnen. Na de laatste overnachting worden de talenten woensdagochtend weer op het sportpark verwacht voor het JO-12 toernooi.

Kortom: lijkt het je leuk gastheer of gastvrouw te worden van een toptalent van HSV en heb je een goede slaapplaats voor 2 jongens en kunnen ze aanschuiven voor een maaltijd en ontbijt en wil je daarnaast samen met deze jongens de wedstrijd FC Twente – FC Eindhoven bezoeken?

Voor de verdere organisatie van het toernooi zijn we nog op zoek naar vrijwilligers op de dag zelf, woensdag 25 oktober. We zoeken nog mensen voor de volgende taken:

– Verkeersregelaars
– Vrijwilligers om de teams te ontvangen
– Veldwachten
– Kleedkamerbeheer
– Bakkers voor hamburgers/braadworst
– Kantinedienst
– Fotograaf/Filmer

Wil je op deze dag een van bovenstaande taken op je nemen? Of heb je nog vragen over het toernooi?
Stuur een mailtje naar nieuwsbrief@svjuliana32.nl of neem contact op met Rita van Tilbeurgh (06-42249168).