5 juni 2021

We hebben een aantal leuke vacatures bij de jeugd voor komend seizoen

Helaas is dit seizoen niet gelopen zoals we hadden gehoopt. Maar met goede moed kijken we vooruit naar komend seizoen. De teams zijn ingedeeld.
Voor komend seizoen zoeken we nog wat enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij het begeleiden/trainen van onze jeugdelftallen:

Trainer Mini’s
Iedere zaterdagochtend van 10.00-11.00uur trainen onze allerjongste leden. De mini’s. Een groep enthousiaste kinderen in de leeftijdsgroep 4 tot 7 jaar leert spelenderwijs kennis maken met voetbal. Door de jaarlijkse groei in het aantal leden voor deze groep zou het fijn zijn om wat extra begeleiding te hebben, die onze vaste trainer Gijs kan ondersteunen op zaterdagochtend.

Trainer JO9-1
De JO9-1 is op zoek naar een trainer die op dinsdag en donderdag, eventueel in duo-vorm, de trainingen wil verzorgen. Deze groep traint van 18.00-19.00uur en speelt iedere zaterdagochtend een wedstrijd.
Voor deze gezellige groep jonge voetbal(st)ers zoeken we een enthousiaste trainer die het leuk vind om deze groep met plezier te laten voetballen.

Leider JO9-1
Voor de JO9-1 zoeken we een leider die de trainerstaf van deze jonge groep voetbal(st)ers kan ondersteunen. Het zal hierbij gaan om organisatie van dingen rondom de trainingen en wedstrijden. Zoals bijvoorbeeld het maken van een rijschema, de communicatie met de ouders en het helpen van de trainers.

Trainer JO10-1
De JO10-1 is op zoek naar een extra trainer die op dinsdag en donderdag, samen met Martijn, de trainingen wil verzorgen. En op zaterdag de wedstrijd wil begeleiden.

Ben jij, of ken jij iemand ie het leuk vind om met enthousiaste, jonge kinderen aan de slag te gaan om met heel veel plezier te kunnen voetballen? Dan zoeken we jou!
Wil je meer weten over een van deze rollen? Of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Neem even contact op met Renaldo of Rinske via jeugd@svjuliana32.nl