19 maart 2018

Winnaars Spandoekencontest genieten in Grolsch Veste

Tijdens de zaterdagderby tussen Juliana en Wilhelminaschool op 27 januari deden veel jeugdelftallen mee met het spandoekencontest. JO-10 maakte uiteindelijk het winnende spandoek waarop alle eindstanden van alle derby’s werden ingevuld. De prijs van deze contest was een bezoekje aan de Grolsch Veste met het hele team en begeleiding.

In maart was het zover, eindelijk mochten de spelers en begeleiding een bezoekje brengen aan de club uit Enschede. Ze werden ontvangen door niemand minder dan Henny Ardesch. De koffie en cola stond klaar voor iedereen. Daarna begon de rondleiding met als eerste een bezoekje aan de skybox van FC Twente zelf. Dit was natuurlijk erg gaaf om te zien. Vanuit je luie stoel met een drankje van de bar naar de wedstrijd kijken. Dat zagen de jongens van JO-10 wel zitten. Vervolgens werden de bestuurskamer, het restaurant, de kleedkamers en natuurlijk het veld bezocht. De jongens mochten zelfs even voelen hoe het is om in de dug-out te zitten. Tot slot konden de jongens nog proeven hoe het is als sportverslaggever langs de boarding. Maar ook de stoel van de trainer in de persruimte werd even uitgetest.

Kortom, de jongens van JO-10 hebben genoten van een mooie middag in de Grolsch Veste. Alle jongens weten nu wel zeker dat de profvoetballers willen worden.