3 januari 2018

Winter-instuiftrainingen Passend Voetbal

Vind jij het in de winter ook te koud om buiten te voetballen?
Voor de afdeling Passend voetbal  van S.v. Juliana’32 zijn barre weersomstandigheden in de winter geen probleem. Jongens en meisjes tussen de 5 en 13 jaar oud met  autisme, ADHD, licht motorische beperking of gedragsuitdagingen die niet regulier kunnen voetballen, maar zich ook niet thuis voelen in een G-voetbalteam gratis mee doen met onze voetbaltrainingen in de zaal. Dit organiseert S.v. Juliana ’32 in samenwerking met gemeente Hengelo, Special Heroes en Wijkracht.

Tijdens deze gestructureerde trainingen, onder begeleiding van ervaren trainers en pedagogische begeleiding staan veiligheid, duidelijkheid en plezier voorop. De trainingen zijn voorspelbaar en gestructureerd. Door middel van vriendelijkheid én duidelijkheid, respect én regels, heeft de speler de mogelijkheid om op zijn of haar eigen manier plezier in voetbal te beleven.

Vanaf 11 januari tot en met 22 februari 2018 wordt er iedere donderdag getraind in de gymzaal A. Brucknerstraat 85 in Hengelo van 17.00uur tot 18.00uur. In verband met wegwerkzaamheden aan de Mozartlaan is de gymzaal bereikbaar via de Griegstraat of Schutzstraat. Na 22 februari zullen de trainingen weer gewoon verder gaan op ons sportpark. Dan is iedereen natuurlijk ook van harte welkom.

Voor aanmelding voor deze trainingen of eventuele vragen: mail naar passendvoetbal@svjuliana32.nl