7×7 – Zomeravond toernooi

Aanmelden zomer 2023: 

De zomer is in aantocht en we kijken er enorm naar uit. Mooie voetbalvelden, een koud biertje na de tijd en een gezellige derde helft.  Kortom: We zijn er klaar voor om weer mooie zomeravond 7×7-toernooiten te organiseren.

We gaan er dus weer voor om 3 zomeravondtoernooien te organiseren: 14 juli, 4 augustus en 18 augustus.  Tijdens deze zomeravonden willen we naast het voetbal ook een gezellige 3e helft houden met wat hapjes en drankjes.

Wat houdt de 7×7- zomeravond voetbal in?
Op drie vrijdagavonden in de maanden juli en augustus organiseren wij drie 7 tegen 7-toernooitjes voor iedereen! De avonden zijn op zich staande toernooitjes.  Er wordt gezellig een balletje getrapt en daarna nagepraat tijdens een uiterst gezellige 3e helft, onder het genot van een drankje en een schaaltje bruin fruit! Dé ideale zomeravond. Iedereen kan zich aanmelden in teams. Voor 1 of voor meerdere avonden.   Iedere editie is er een avond winnaar, maar het draait natuurlijk om het (voetbal) plezier.

Hoe kan ik deelnemen?
Aanmelden kan heel simpel: via onderstaande button kom je op het aanmeldformulier. Vul hier je teamnaam en je contactgegevens in en kies de avond(en) waarop jij wil meedoen. Op de meeste avonden is er nog voldoende plek. De kosten voor deelname zijn €40,- per team. Dit is inclusief een 1,5 meter bier/wijn/fris en een hapjes-schaal.
Let op! Je aanmelding is pas definitief als je een bevestiging via de mail hebt ontvangen. Later ontvang je nog een mail met alle informatie over de avond zelf, met daarin de betaallink.

Hopelijk tot deze zomer!!
Meld je wel snel aan, want VOL = VOL.

Aanmelden zomer 2023:

Overzicht deelnemende teams 2023:

14 juli  4 augustus  18 augustus
Foto’s 14 juli
Wedstrijdschema Wedstrijdschema Wedstrijdschema
Programma boekje Programma boekje Programmaboekje (Concept)
Heren Heren Heren
1. DZOH 35+2 1.  VV Zeewolde 1. FC Juultje 4
2. JHK Horsefighter 2. Team Leeg 2. Juliana 35+1
3. Squadra Agili 3. EHBO naar veld 1 3. Tim de Schim
4. Real Hazenweg 4. Beter schuin dr in dan recht er naast! 4. JHK Horsefighter
5. Fc Pombo 5. Fc garantiert Guten auto 5. Squadra Agili
6. Tub2 6.Team zonder naam 6. Team Tygo
7. Red Bull Hengelo 7. HJTC 7. FC Last Minute
8. Youngtimers 8. Fc Juultje 4 8. De Buitenspelers
9. HJTC 9. Juliana 35+1 9. Real Hazenweg
10. ROV time-outers 10. Real Hazenweg 10. EHBO naar veld 1
11. Juliana 5 11. Los Blancos
12. De Buitenspelers
13. Correctie hoofdveld B
14. Fc Coenraad
15. Sahki team
W1.
Dames (VOL) Dames
1. Tubanters Vr 1.
2. Tricolore Vr 2.
3. Reunie Dames 3.
4. HVV Tubantia Vr 4.
5. Engelen van SVVN 5.
6. Waar is Rob? 6.
7. Dames BWO 7.
8. Humanitas All Stars 8.

Hoe kijken deelnemers terug op de zomeravondtoernooien?

VV Zeewolde (2022) – Voor ons was het de eerste en zeker niet de laatste keer dat we meededen aan het 7×7 zomeravond toernooi van Juliana ’32. Omdat wij met ons team 7×7 toernooien spelen door heel het land, hebben we best wat te vergelijken. De organisatie was erg goed, de ontvangst hartelijk, het niveau precies leuk en de teams enthousiast. Ondanks het feit dat we op 1 puntje na niet doorgingen naar de halve finales hebben we een top avond gehad! Volgende keer zijn we er zeker weer bij!

VV Bentelo 35+ (2022) – Enige tijd geleden schreven wij ons in voor het 7×7 toernooi bij Juliana. Via de toernooien mail van de vereniging waren wij in de beleving dat het een volledig 35+ toernooi was. Met volle energie dus naar Hengelo. Waar wij met buurtverenigingen een eigen competitie spelen nu dus andere tegenstanders! Aankomend in Hengelo werden enkele spelers lijkbleek over de aanwezige voetballers. Niet enkel 35-plussers maar ook 23-minners, ohoh…. Startend op het kunstgras bleek onze jarenlange ervaring toch van groot belang. Waarbij we de eerste wedstrijd nog verloren, werd de 2e en 3e poule wedstrijd in winst omgezet. Op karakter en opgewarmde spieren werd het voetbal steeds beter met een halve finaleplaats tot gevolg. Hier bleek echter toch dat de oudere spieren een verkorte houdbaarheid hebben. Met opgeheven hoofd moesten wij onze meerdere erkennen in 123pils. Een mooi resultaat en een mooie ervaring bij een relatief onbekende vereniging. Vervolgens konden we (waar het uiteindelijk toch om draait) genieten van welverdiende biertjes! Organisatie bedankt en we komen graag een volgend jaar weer naar Hengelo!