7×7 – Zomeravond toernooi

De zon gaat schijnen. De velden liggen er mooi bij. Het bier staat koud. Kortom: wij zijn er klaar voor om net als vorig jaar een aantal mooie zomeravond 7×7-toernooien te organiseren.
Het is nog even afwachten of alle corona-maatregelen het toelaten. Maar vanuit onze kant staat alles klaar om de toernooien door te laten gaan. We hebben voor nu 3 avonden gepland: 23 juli, 6 augustus en 20 augustus.  Tijdens deze zomeravonden willen we naast het voetbal ook een gezellige 3e helft houden met wat hapjes en drankjes. Datgene wat we allemaal gemist hebben.

Wat houdt de 7×7- zomeravond voetbal in?
Op drie vrijdagavond in de maanden juli en augustus organiseren wij drie 7 tegen 7-toernooitjes voor iedereen! De avonden zijn op zich staande toernooitjes.  Er wordt gezellig een balletje getrapt en daarna nagepraat onder het genot van een drankje en een schaaltje bruin fruit! Dé ideale zomeravond. Iedereen kan zich aanmelden in teams. Voor 1 of voor meerdere avonden.   Iedere editie is er een avond winnaar, maar het draait natuurlijk om het (voetbal) plezier.

Hoe kan ik deelnemen?
Aanmelden kan heel simpel: via onderstaande button kom je op het aanmeldformulier. Vul hier je teamnaam, teamleden en je contactgegevens in en kies de avond(en) waarop jij wil meedoen. De kosten voor deelname zijn €30,- per team. Dit is inclusief een 1,5 meter bier/wijn/fris en een hapjes-schaal.
Let op! Je aanmelding is nog geen definitieve inschrijven. Omdat we nog niet zeker weten óf en hoe de zomeravonden door kunnen gaan is je inschrijving een reservering voor één van de avonden. Zodra we duidelijkheid hebben ontvang je een mail met daarin meer informatie en een betaallink. Pas na betaling is je inschrijving defintief.

Hopelijk tot deze zomer!!
Meld je wel snel aan, want VOL = VOL.

 

Uiteraard wordt dit hele toernooi georganiseerd met de dan geldende RIVM-richtlijnen. Dus de derde helft wordt gehouden op 1,5 meter afstand en indien je klachten hebt blijf je thuis.