7×7 – Zomeravond toernooi

We mogen weer!! In de laatste persconferentie gaf onze premier groen licht om weer te gaan voetballen! Wat hebben wij hier naar uit gekeken en daarom kunnen we ook niet wachten om weer te beginnen. Omdat we het allemaal zo gemist hebben proberen we deze zomer de schade een beetje in te halen. Tijdens twee (hopelijk) mooie zomeravonden organiseren wij een 7×7-toernooi. Op 24 juli en 7 augustus. Tijdens deze zomeravonden willen we naast het voetbal ook een gezellige 3e helft houden met Bier en Hapjes. Datgene wat we allemaal gemist hebben in de afgelopen maanden.

Wat houdt de 7×7- zomeravond voetbal in?
Op 2 vrijdagavond in de maanden juli en augustus organiseren wij twee 7 tegen 7-toernooitjes voor iedereen! Beide avonden is een op zich staand toernooitje.  Er wordt gezellig een balletje getrapt en daarna nagepraat onder het genot van een biertje en een schaaltje bruin fruit! Dé ideale zomeravond. Iedereen kan zich aanmelden. Voor 1 of voor beide avonden.  We gaan er voor om minimaal één mannen- en één damespoule te maken. Iedere editie is er een avond winnaar, maar het draait natuurlijk om het (voetbal) plezier.

Hoe kan ik deelnemen?
Aanmelden kan heel simpel: via onderstaande button kom je op het aanmeldformulier. Vul hier je teamnaam, teamleden en je contactgegevens in en kies de avond(en) waarop jij wil meedoen. De kosten voor deelname zijn €25,- per team. Dit is inclusief een 1,5 meter bier en een hapjes-schaal.

Hopelijk tot deze zomer!!
Meld je wel snel aan, want VOL = VOL.

 

Uiteraard wordt dit hele toernooi georganiseerd met de geldende RIVM-richtlijnen. Dus de derde helft wordt gehouden op 1,5 meter afstand en indien je klachten hebt blijf je thuis.