7×7 – Zomeravond toernooi

De zon gaat schijnen. De velden liggen er mooi bij. Het bier staat koud. Kortom: wij zijn er klaar voor om net als vorig jaar een aantal mooie zomeravond 7×7-toernooien te organiseren.
Met de actuele maatregelen zijn we vooral bij de 3e helft afhankelijk van de mogelijkheden. Maar zoals het er nu uit ziet staan verder alle seinen op groen! Er mag weer in competitieverband gespeeld worden en de sportkantines zijn open. Daarom kunnen we 3 zomeravond toernooien organiseren: 23 juli, 6 augustus en 20 augustus.  Tijdens deze zomeravonden willen we naast het voetbal ook een gezellige 3e helft houden met wat hapjes en drankjes. Datgene wat we allemaal gemist hebben.

Wat houdt de 7×7- zomeravond voetbal in?
Op drie vrijdagavond in de maanden juli en augustus organiseren wij drie 7 tegen 7-toernooitjes voor iedereen! De avonden zijn op zich staande toernooitjes.  Er wordt gezellig een balletje getrapt en daarna nagepraat onder het genot van een drankje en een schaaltje bruin fruit! Dé ideale zomeravond. Iedereen kan zich aanmelden in teams. Voor 1 of voor meerdere avonden.   Iedere editie is er een avond winnaar, maar het draait natuurlijk om het (voetbal) plezier.

Hoe kan ik deelnemen?
Aanmelden kan heel simpel: via onderstaande button kom je op het aanmeldformulier. Vul hier je teamnaam, teamleden en je contactgegevens in en kies de avond(en) waarop jij wil meedoen. De kosten voor deelname zijn €30,- per team. Dit is inclusief een 1,5 meter bier/wijn/fris en een hapjes-schaal.
Let op! Je aanmelding is pas definitief als je een bevestiging via de mail hebt ontvangen. Later ontvang je nog een mail met alle informatie over de avond zelf, met daarin de betaallink.

Hopelijk tot deze zomer!!
Meld je wel snel aan, want VOL = VOL.

 

Op dit moment zijn de volgende teams aangemeld. Check dus snel waar nog een plekje vrij is voor jouw 7tal.
Toernooi vol? Je kunt je nog wel aanmelden, maar dan kom je op de wachtlijst. Mocht dan een van de teams zich afmelden kun jij de plaats innemen.
Bij voldoende aanmeldingen op de wachtlijst kunnen we mogelijk nog een extra poule opzetten.

23 juli
Heren = vol
Dames = vol
6 augustus
Heren = vol
Dames = 1 plek
20 augustus
Heren = vol
Dames = vol
Heren 1.  123 Pils dr bie 1.  Skoapies 7tal 1.  Youngtimers
2.  Skoapies 7tal 2.  Juliana 35+ 2 2.  CT Stork College
3.  Juliana 35+ 2 3.  Juliana 45 plus en min 3.  ATC zat2
4.  Juliana 45 plus en min 4.  Victa 4.  Skoapies 7tal
5.  FC Lucha 5. Tubantia (1) 5.  Juliana 35+ 2
6.  Victa 6. FC De Zaag 6.  FC Lucha
7.  Red Bull Hengelo 7.  Juliana 4 7.  Quick 20 4e
8.  W.I.T.C. 8. HVV Tubantia 45+3 8.  Victa
Res. – Res. – 9. Tubantia (1)
10. Tubantia (2)
11. Juliana 4
12. Buurman & Buurman

Dames 1.  SDC’12 kleuters 1 1.  Juliana vr1 1.  Engeltjes van SVVN
2.  ATC vrouwen 1 2. Oranje Nassau Vr 2.  Juliana vr1
3.  Juliana vr1 3. De Parels 3.  Tubantia Vr
4.  vv Drienerlo 4. 4. Achilles ’12 Vr